‘Denne treg lorien har alle sine tenner’

Det er viktig å innse at vi sjelden får en full titt på de treg loriser tennene i disse typer videoer, derfor kan folk lett ligge.

Eieren kan også ikke være oppmerksom på at tennene kan ha blitt brutt eller delvis fjernet. Bare se på saken av vår røde, sakte loris ‘Lily’. På redning viste det seg at Lily tenner var alt intakt. Men i månedene etter hennes redning utviklet hun en bakteriell infeksjon da hun hadde brudd på bare en tann och trengde akutt tannlege. Det er sannsynlig at selv om tennene hennes ikke var helt klippet, hadde handelsmenn prøvd å klippe dem og skadet bare en tann som førte til bakteriell infeksjon og store mengder smerte og lidelse for dårlig lilje.

Selv om en kjæledyrloris faktisk har sine tenner, unnskylder det ikke at denne personen støtter den grufulde, langvarige loris kjæledyrhandelen og forårsaker at kjæledyret har store mengder lidelse! Loriene vil fortsatt bli pusset fra det vilde, det vil fortsatt ha blitt transportert i forferdelige forhold, og det vil fortsatt bli holdt i et bur, i et opplyst rom, blir matet en upassende diett og ikke klarer å utføre naturlig oppførsel. Fjernelsen av tennene er bare en fryktelig del av dette grusomme problemet, og sier at loriene fortsatt har tennene, ikke rettferdiggjør at dyret holdes som et kjæledyr.