Kjære ku i Polen dør av stress etter å ha blitt gjenoppdaget

Triste nyheter fra Sør-Polen som WAN har lært at den heraldede kua som har svømmet fra øya til øya for å unngå gjenopptak etter en heroisk flukt fra en lastebil i fjor på vei til et slakteri, har dødd.
Ifølge The News & Observer, var kua angivelig blitt fanget i live i går og ble ledet til en lokal guvernør gård da han tilsynelatende døde i trucken fra stress.

Eieren av kua, som siden hadde bestemt seg for at han ikke ville at kua ble slaktet, hadde sørget for at dyret var godt matet mens det var på farten.
En kjent lokalpolitiker, Pawel Kukiz, var også blant dem som beundrer kuens motstandskraft og rooting for overlevelse, selv ifølge Yahoo 7, som tilbyr å finansiere en fredelig pensjonering for dyret han kjærlig heter “Hero Cow.”

“Hvis alle borgere kunne vise slike beslutninger som denne kua, ville Polen være et mye mer velstående land,” sa han og sa at mens han ikke var vegetarianer, var han fast bestemt på å redde dette dyrs liv fordi det var uvurderlig. Derfor har jeg besluttet å gjøre alt for å få kua levert til et trygt sted, og som en belønning garantere henne en langsiktig pensjon.
“Jeg vil holde deg informert,” skrev Kukiz på sin Facebook-side.
Dessverre var innlegget datert 16. februar, fem dager før den modige kua gikk bort.